Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Política de Privacitat

En compliment del que disposa la LOPD 15 / 1.999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i el seu Reglament de desenvolupament aprovat pel Reial Decret 1720/2007 de 17 de desembre l'informem que totes les dades que ens proporcionin a través de l'ordre de comanda i / o el registre en el domini, seran incorporades a una base de dades responsabilitat de Ecobike SL, titular del lloc web www.bicicletaselectricas.es (en endavant, lloc web), amb la finalitat de poder gestionar la sol·licitud o les comandes i el seu cobrament i, així mateix per remetre-li informació sobre productes comercialitzats per Ecobike, i per a l'enviament de promocions comercials que puguin ser del seu interès.

El seu consentiment per rebre informació sobre productes comercialitzats per Ecobike, s'entendrà prestat de forma manifesta i inequívoca mitjançant la comunicació de les seves dades al lloc web. Aquests enviaments publicitaris podran realitzar-se per qualsevol mitjà, incloent sistemes de trucada automàtiques a través de serveis de telecomunicacions sense intervenció humana: missatges SMS, MMS i correu electrònic. L'informem que les dades que ens faciliti no seran cedides en cap cas a les empreses anunciants.

Llevat que específicament s'estableixi el contrari, es considerarà necessari completar totes les dades requerides en els formularis que trobarà en aquesta web. En el cas de no subministrar totes les dades estimades com a necessàries, Ecobike, podrà, depenent del cas, no cursar la seva comanda.

En qualsevol moment podrà exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i, si escau, manifestar el seu desig de no rebre cap tipus de publicitat. Per a això, pot: Enviar un missatge a

ecobike@ecobike.com indicant en el missatge el seu nom, cognoms i número de client juntament amb la petició de no rebre publicitat del Lloc Web. Si necessita qualsevol ajuda en aquest sentit, si us plau, no dubti en contactar-nos.