Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar

Nota legal

En compliment de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, l'informem que el titular del lloc web www.bicicletaselectricas.es, és: Ecobike SL, amb domicili a aquests efectes en C Arboços, 10. PI Vulpellac. Forallac- Girona i NIF B-63.333.082. Adreça de correu de contacte: ecobike@ecobike.com

Responsabilitat

Ecobike SL no es responsabilitza del mal ús que es realitzi dels continguts d'aquesta web, sent exclusiva la responsabilitat de la persona que accedeix a ells o els utilitzi.

Ecobike SL no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda en la web de tercers a les que es pugui accedir per enllaços o cercadors ubicats en aquesta web. La presència d'aquests enllaços té una finalitat merament informativa.

Drets de propietat intel·lectual i industrial

Ecobike SL. és titular dels drets de propietat intel·lectual i industrial de tots els elements que integren www.bicicletaselectricas.es, incloent la marca, nom comercial o signe distintiu. En particular ia títol no limitatiu, estan protegits pels drets d'autor el disseny gràfic, logos, continguts, gràfics, il·lustracions, fotografies i altres elements continguts en aquest lloc web. Per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació.