Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
bicicletes elèctriques

Més de 12 anys fent bicicletes elèctriques

Ecobike és una empresa familiar dedicada a la consultoria, fabricació i venda de bicicletes elèctriques per a tot tipus de clients. Destaquem pels nostres anys d'experiència i d'investigació en el món elèctric, així com pels nostres productes de màxima qualitat a un preu assequible i amb un servei post-venda únic.

bicicleta elèctrica

àmplia gamma de bicicletes elèctriques

Ecobike aposta per una societat sostenible, ciutats intel·ligents, netes, tranquil·les i silencioses. Volem estendre una ecoturisme de qualitat, basat en la preservació del medi ambient i democratitzar l'ús de la bicicleta elèctrica per a tot tipus de públic, sense importar el sexe o l'edat. Qualsevol pot gaudir d'aquest mitjà de transport sense altra condició que saber anar en bicicleta.

La bicicleta elèctrica ofereix molts beneficis. Et permet realitzar llargs trajectes sense suors ni grans cansaments, sense deixar de fer esport i mantenint-te en bona forma. A més d'estalviar grans despeses i incomoditats com assegurances, Itv, cascs, multes, aparcament, etc.