Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Tornar

Era Faraday aposta fort en l’equip i esperit Ecobike

02/03/2017
Era Faraday aposta fort en l’equip i esperit Ecobike

Era Faraday, una nova empresa catalana dedicada a la mobilitat sostenible, aposta en l'equip d'Ecobike. Ho fa invertint en la marca pionera en fabricació de bicicletes elèctriques al país, desenvolupant projectes de mobilitat per a flotes i usuaris finals i sempre amb la millor qualitat i fabricació local.

Ecobike va ser la primera empresa espanyola dedicada a la bicicleta eléctrica i ja porta més de 13 anys dedicant-se a la consultoria, fabricació i venda de bicicletes elèctriques.

Era Faraday  aportarà els recursos necessaris per poder aprofitar tota aquesta experiència en l’àmbit de la mobilitat sostenible i de la tecnologia, per poder mantenir així el nivell de lideratge i innovació al sector que sempre ha diferenciat a la marca Ecobike.

Ecobike aposta per l’I+D, per la millora constant, per la personalització i per la adaptació dels seus models  de bicicletes elèctriques a les necessitats del seus clients, tant siguin usuaris particulars, flotes de lloguer o d´empresa o bicicletes eléctriques públiques.

Per a Ecobike cada client es un món i es caracteritza per la capacitat de crear bicicletes exclusives.

Era Faraday ha apostat plenament amb aquesta línia de treball de qualitat estética i técnica amb un equip que continua amb les mateixes motivacions i ganes de treballar per conseguir un producte millor, únic i especial.

 

Compartir