Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
Tornar

Ecobike present al 6è Congrés Internacional de la Bicicleta

26/05/2017
Ecobike present al 6è Congrés Internacional de la Bicicleta

Antonio Guerin d'Ecobike va estar present el passat 18 i 19 de maig al 6è Congrés Internacional de la Bicicleta a la ciutat de Reus. Un Congrés destinat a tractar les novetats i l’intercanvi d’experiències en el món de la bicicleta entre administracions públiques, entitats, professionals del sector i usuaris finals.

El Congrés va resultar un gran éxit amb conferències, presentacions i debats molt interesants en diverses temàtiques relacionades amb les bicicletes, i per suposat, també amb les bicicletes elèctriques.

Entre altres temes, es van abordar la promoció, el disseny i la seguretat en l’ús de la bicicleta, els impactes en l’economia, la salut i el medi ambient i el paper de les noves tecnologies de la informació i la comunicació en el sector de la bicicleta.

L'Antonio Guerin d'Ecobike va fer una ponència relacionada amb les bicicletes elèctriques, tractant el tema de les intermodalitats, aparcaments i bicicleta pública. Recordant que Ecobike va ser el dissenyador i fabricant de les bicicletes elèctriques del Bicing de Barcelona.

Van ser uns dies molt productius on vem poder compartir experiència i sobretot passió pel món de la bicicleta.

Gràcies a l'Ajuntament de Reus, la Diputació del Camp de Tarragona i la Generalitat de Catalunya per promoure aquest magnífic congrés i per la invitació a Ecobike. I gràcies també a tots aquells que col·laboren com la Fira Reus, Bicicamp Reus, Fem Bici i la Plataforma en Defensa de la Bicicleta. 

Esperem poder tornar en els propers congresos amb més experiència, novetats e innovació.

Compartir