Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació.Més informacióAcceptar
fabrica bicicletes elèctriques

Més de 12 anys fent bicicletes elèctriques

Ecobike és una empresa familiar dedicada a la consultoria, fabricació i venda de bicicletes elèctriques per a tot tipus de clients. Destaquem pels nostres anys d'experiència i d'investigació en el món elèctric, així com pels nostres productes de màxima qualitat a un preu assequible i amb un servei post-venda únic.

bicicletes elèctriques

Una llarga trajectòria

L’equip d’Ecobike som persones de diferents àrees que ens hem unit no només per fabricar bicicletes elèctriques de qualitat, sinó també per transmetre els nostres valors en tot allò que fem.

Amb base a Catalunya, Espanya, hem convertit la nostra àrea en centre físic d’Ecobike. A més, és el focus de les proves d’I+D que fem per dissenyar noves bicicletes elèctriques que s’adaptin als usuaris, les seves necessitats i, sobretot, que reflecteixin els nostres valors.

Creiem en el que fem, i som sincers en la nostra manera de fer.

comprar bicicleta elèctrica

Una visió

La nostra visió destaca perquè apostem per la producció local amb productes europeus de màxima qualitat així com un sistema electrònic exclusiu d'última generació, únic al mercat.

Ens reafirmem que som una empresa familiar, en quant que som propers i accessibles. Una família amb compromís de ser-hi, de mostrar-nos com el que som i el que volem ser.